Inter Cars

Tijekom proteklih godina napredovali smo do drugog distributera auto dijelova na hrvatskom tržištu, a sve kako bi bi milijun i pol automobila na hrvatskim cestama svakodnevno bilo i ostalo mobilno. Bilo da Vam trebaju dijelovi za osobna, kombi i teretna vozila, gume, ulja, antifriz, akumulatori, auto kozmetika ili bilo kakva druga automobilska oprema ili ste profesionalac i bavite se održavanjem vozila pa Vam treba najširi izbor servisne opreme i alata – javite se u najbližu Inter Cars poslovnicu!

Osim naših stručnih i ljubaznih djelatnika na raspolaganju Vam stoje i naši prodajni alati, IC katalog i IC web katalog pomoću kojih na najbrži i najtočniji način možete doći do svega potrebnog za automobil koji popravljate ili vozite.

Kvaliteta i vrhunska usluga kao imperativ

Kao prvi inozemni distributer autodijelova u Hrvatskoj koji ima mrežu poslovnica osnovni nam je imperativ bio primjena svih naprednih standarda u poslovanju na svim razinama našeg djelovanja. Naši rezultati posljednjih godina pokazuju kako smo na najboljem putu da ispunimo našu misiju da budemo najbrža veza između proizvođača dijelova i vlasnika vozila.

Naši prodajni predstavnici svakodnevno rade baš tamo gdje Vama najviše treba – u Vašim servisima, trgovinama, tvrtkama. Bilo da se radi o nacionalnoj distribuciji prema našim prodajnim mjestima ili lokalnoj dostavi – budite sigurni da će naša logistika za Vas skratiti i najveću udaljenost te osigurati da će svi dijelovi i usluge koje Vam trebaju do Vas doći u najkraćem roku! Vaš partner na kojeg se možete osloniti!

Svaki Vaš upit prihvaćamo maksimalno ozbiljno i profesionalno kao smjernicu za daljnji razvoj tvrtke.