Inter Cars - Bormio 2018 „Snow&Music Days“ Datum uvrštenja: 05.09.2018

Dragi naši partneri,

Inter Cars u suradnji s našim renomiranim dobavljačima kao što su Bosch, Castrol, ZF, Sachs, TRW, Lemförder, Ferodo, Moog, LUK, INA, FAG, Ruville, Delphi, Meyle, Dunlop, Schaeffler i Febi organizira impresivnu zimsku avanturu za naše najvjernije kupce i vodi Vas u Bormio!

SPIELBERG 2018 - PRAVILA I UVJETI Datum uvrštenja: 11.07.2018

Dragi naši kupci,

Super vijesti za sve ljubitelje adrenalinske vožnje!! Inter Cars u rujnu ove godine vodi najbolje kupce u Spielberg na svjetski poznati Red Bull Ring. U periodu od 13. do 15. rujna imat ćete priliku iskusiti uzbuđenje i adrenalin vožnje i utrka na Redbull Ringu!

 

 

GDPR - zaštita osobnih podataka Datum uvrštenja: 24.05.2018

Sa 25.05.2018 na snagu stupa GDPR - Opća Uredba o zaštiti osobnih podataka. 

Skupljajte bodove i osvojite radne hlače! Datum uvrštenja: 04.10.2017

Od 01.10. do 01.12.2017 godine skupljajte VIP bodove, ostvarite zadane pragove i osvojite radne hlače za sebe i sve svoje zaposlenike. Akcija vrijedi za sve veleprodajne kupce registrirane na našem VIP Programu Vjernosti.

 

Tijekom trajanja kampanje kupovinom određenih brendova dobivate veći broj bodova. Brendovi s povećanim koeficijentom su:

  • Bosch 4*
  • Valeo 4*
  • Castrol 4*
  • Filtron 4*
  • TRW 4*
  • Sachs 4*
  • Lemforder 4*

Sve detalje i praćenje svojih bodova možete pronaći na našoj web stranici programa vjernosti ili upitati svog prodajnog predstavnika ili u poslovnicu.

 

Pravila:

Pravila:
 
1. Ostvarivanje prava na radna odijela dobit će svi kupci koji tijekom listopada i studenog ostvare jednak ili veći broj bodova od mjeseca s najvećim brojem bodova u zadnjih 6 mjeseci. (Ukoliko ste u najboljem mjesecu u zadnjih 6 mjeseci imali 100 bodova, potrebno je skupiti 200 bodova u listopadu i studenom zajedno). Bodovi ostvareni prije početka listopada se ne računaju, ali te bodove i dalje slobodno možete koristiti za kupovinu putem VIP Programa Vjernosti.
 
2. Bodovi ostvareni tijekom ove kampanje biti će pribrojeni Vašem ukupnom broju bodova koje ste ostvarili do 01.10.
 
3. Trenutno stanje bodova te koliko Vam bodova nedostaje do cilja moći ćete vidjeti početkom studenog, kad Vam šaljemo trenutno stanje. Na svojem profilu na VIP Programu Vjernosti možete pronaći i broj odijela koji ćete dobiti ukoliko ostvarite ciljani broj bodova.
 
4. Prisustvovati mogu svih Inter Cars veleprodajni kupci registrirani na VIP Programu Vjernosti
 
5. Akcija traje od 02.10. do 01.12.2017

Povećanje koeficijenta na brendove u srpnju - hvala Vam! Datum uvrštenja: 05.07.2017

Poštovani partneri i kupci,

 

prošli je tjedan naša tvrtka, kao i velik broj tvrtki diljem svijeta, bila meta hakerskog napada koji su virusom Petya tražili otkupninu. Problem je rješen (priopćenje našeg upravnog odbora možete pročitati ovdje), ali smo svjesni da je velikom broju naših kupaca i partnera to stvorilo probleme i poteškoće. I usprkos tome, od Vas smo dobili samo podršku i razumijevanje za situaciju i na tome smo Vam neizmjerno zahvalni! U znak zahvale smo u dogovoru s našim dobavljačima i partnerima za Vas pripremili akcijski ponudu koja će trajati do kraja srpnja, a gdje ćemo Vas nagraditi dodatnim VIP bodovima prilikom kupovine Bosch, ContiTech, Valeo, Comma, Filtron i TRW proizvoda! 

 

Brend Stari koeficijent Novi koeficijent
Bosch x2 x3
ContiTech x2 x3
Valeo x3 x4
Comma x2 x3
Filtron x3 x4
TRW x2 x3

 

Veoma smo sretni i ponosni što imamo kupce i partnere koji i u najtežoj situaciji stoje uz nas, isto kao što bismo i mi napravili za Vas! 

 

 

 

Za sve ostale informacije obratite se svojoj poslovnici ili prodajnom predstavniku!

 

Vaš Inter Cars